Handels Betingelser.


Forretningsbetingelser.

Virksomhedens kaldenavn:
AV-Biksen.dk * AV-Equipment.dk * AV-Forretningen.dk * AV-Teknikeren.dk * Interactiv.dk

Virksomhedens juridiske navn: SC Connection
CVR-nummer: 25354346
Etableringsår: 1998
Adresse: Slettevej 1b, 4180 Sorø
Telefonnummer: 29438962

Bank: Danske Bank
Reg.nr.: 9570
Kontonr.: 16931292

Officiel e-mail adresse: sc@SC-Connection.dk
Officiel web-adresse: SC-Connection.dk

Web Shop e-mail adresse: info@AV-Equipment.dk
Web Shop web-adresse:
AV-Equipment.dk * AV-Biksen.dk * AV-Forretningen.dk * AV-Teknikeren.dk * Interactiv.dk *

Bestilling
Du kan bestille varer fra AV-Equipment på følgende måder:
- via hjemmesiden
- via e-mail
- via telefonisk bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive moms, alle afgifter, told mm.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog:
- Dansk

Betaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.
Hverken AV-Equipment eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra AV-Equipment. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler.
- Dankort & VISA/dankort (Via PayPal)
- Bankoverførsel / EAN kunder

Levering
Alle forsendelser fra AV-Equipment foregår pt. med post danmark medmindre andet aftales på forhånd.
Efter endt bestilling på vores hjemmeside vil du modtage en bestillingsbekræftelse som ”bevis” på at din ordre er registreret af vores ordresystem.
Vi vil straks, når vi har behandlet din bestilling, sende dig en meddelelse om hvorvidt vi kan imødekomme din bestilling.
På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om at din ordre er blevet afsendt.
Pakken/brevet vil så dukke op på leveringsadressen i løbet af 1-2 hverdage - eller blive afleveret på nærmeste posthus hvis ingen er hjemme.
Når din bestilling er afsendt med Post Danmark vil du kunne følge den via track 'n trace. track 'n trace tilbydes dog kun, når vægten på bestillingen overstiger 2 kg.
Der tillægges kr. 80,00 (incl.moms) pr. forsendelse - til Porto,m.m.
Ved levering af Tavler - betales yderligere transport.. Dette vil du blive oplyst om, ved ordre modtagelsen.

FORTRYDELSESRET
NÅR VAREN RETURNERES OG FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES, KAN DET DETTE KUN SKE, SÅFREMT VAREN RETURNERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE SOM DA DU MODTOG DEN. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER DERFOR, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENBAR AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.
NÅR DU UDNYTTER FORTRYDELSESRETTEN SKAL DU SELV BETALE FOR FRAGTEN, NÅR DU RETURNERER VAREN.
HVIS DU HAR KØBT VARER VIA INTERNETBUTIKKEN HOS OS, HAR DU OFTEST RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU SKAL BARE RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MODTAGET DEN.
DU KAN RETURNERE VAREN TIL OS VED AT NÆGTE AT MODTAGET VAREN NÅR DEN LEVERES.
DU KAN OGSÅ FYSISK FREMMØDE PÅ VORES ADRESSE, OG DER RETURNERE VAREN OG FORTRYDE KØBET. DOG SKAL VI BEDE DIG OM AT KONTAKTE OS FØRST – ENTEN VIA TELEFON ELLER EMAIL. ADRESSE ER:

Søren Christiansen
SC Connection, Slettevej 1b, 4180 Sorø


Email: info@AV-Equipment.dk

NÅR DU FORTRYDER KØBET TILBAGEBETALES KØBESUMMEN TIL DIG VED EN OVERFØRSEL TIL DIN BANK. NÅR VI HAR MODTAGET VAREN RETUR OG KONTROLLERET, AT DEN LEVER OP TIL BETINGELSERNE FOR, AT FORTRYDELSESRETTEN KAN UDNYTTES, VIL VI KONTAKTE DIG FOR AT FÅ OPLYST, HVORTIL KØBESUMMEN SKAL RETURNERES.
DER YDES INGEN FORTRYDELSESRET PÅ FØLGENDE PRODUKTER:
LYD-ELLER BILLEDOPTAGELSER, EDB-PROGRAMMER ELLER KAMERAEMBALLAGER, SÅFREMT DU HAR BRUDT FORSEGLINGEN.

REKLAMATION
DER GIVES EFTER KØBELOVEN EN REKLAMATIONSRET I 24 MÅNEDER PÅ ALLE VARER. REKLAMATIONSRETTEN BETYDER, AT DU SOM KUNDE KAN KLAGE OVER FEJL OG MANGLER VED PRODUKTET SOM ER OPSTÅET 24 MÅNEDER EFTER KØBET. DET ER DOG EN FORUDSÆTNING AT DISSE MANGLER IKKE ER OPSTÅET SOM FØLGE AF DIN FEJLAGTIGE BRUG AF PRODUKTET ELLER ANDEN SKADEFORVOLDENDE ADFÆRD, DER HAR MEDFØRT MANGLEN. HVIS VAREN ER BEHÆFTET MED EN MANGEL ER KUNDEN BERETTIGET TIL AT KRÆVE OMLEVERING. DET VIL SIGE, AT MAN KAN KRÆVE EN NY VARE FREMSENDT SOM ERSTATNING FOR DEN, DER REKLAMERES OVER. DETTE FORUDSÆTTER AT REKLAMATIONEN ER BERETTIGET, SAMT AT OMLEVERINGEN IKKE MEDFØRER URIMELIGE OMKOSTNINGER FOR AV-EQUIPMENT. DU SKAL REKLAMERE INDEN RIMELIG TID EFTER DU HAR KONSTATERET MANGLEN. REKLAMERER DU INDEN 2 MÅNEDER ANSES REKLAMATIONEN ALTID FOR VÆRENDE RETTIDIG. VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER, SOM DU MÅTTE HAVE I FORBINDELSE MED RETURNERING AF VAREN, NÅR REKLAMATIONEN ER BERETTIGET.
NÅR DU ØNSKER AT REKLAMERE OVER ET PRODUKT SKAL DET INDSENDES TIL OS PÅ VORES ADRESSE. BRUG GERNE VORES RETURSYSTEM TIL DETTE.

SÅFREMT DU SENDER ET PRODUKT TIL OS, SOM VISER SIG IKKE AT VÆRE BEHÆFTET MED EN MANGEL, MEN ALENE IKKE FUNGERER PÅ GRUND AF EN BRUGERFEJL ER VI NØDSAGET TIL AT TAGE ET ADMINISTRATIONSGEBYR PÅ KR. 200,- TIL DÆKNING AF UDGIFTER I FORBINDELSE MED TESTS. HERTIL KOMMER UDGIFTER TIL FORSENDELSE.

E-markedsføring
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil.
Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du blot sende en mail til: info@AV-Equipment.dk

FORBEHOLD
DER TAGES FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER.
ENHVER ORDRE MODTAGES UNDER FORBEHOLD FOR FORCE MAJEURE, HERUNDER KRIG, BORGERLIGE UROLIGHEDER, NATURKATASTROFER, STREJKER OG LOCKOUT, SVIGTENDE FORSYNINGER AF RÅMATERIALER, ILDEBRAND, BESKADIGELSE AF AV-EQUIPMENT ELLER AV-EQUIPMENT'S LEVERANDØRERS PRODUKTIONSAPPARAT, SVIGTENDE TRANSPORTMULIGHEDER, IMPORT/EKSPORTFORBUD ELLER ENHVER ANDEN BEGIVENHED, SOM HINDRER ELLER BEGRÆNSER AV-EQUIPMENT ELLER AV-EQUIPMENT LEVERANDØRERS MULIGHEDER FOR AT LEVERE. AV-EQUIPMENT HAR I TILFÆLDE AF FORCE MAJEURE VALGET IMELLEM AT HÆVE HANDLEN ELLER EN DEL AF DENNE, ELLER AT LEVERE DEN AFTALTE VARE, SÅ SNART HINDRINGEN FOR NORMAL LEVERANCE ER BORTFALDET. AV-EQUIPMENT ER I TILFÆLDE AF FORCE MAJEURE UDEN ANSVAR FOR ETHVERT TAB HOS KØBEREN SOM FØLGE AF MANGLENDE LEVERING.AV-Equipment.dk